Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Eurogate Hamborg modtager fornem hæder

Søgeord:

23. juni 2016  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

561 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Bedste europæiske containerterminal.

Den store tyske terminaloperatør Eurogate er endnu en gang blevet hædret med en pris.

 

For tredje år i træk er det nemlig lykkedes selskabets Container Terminal Hamburg at sejle af sted med prisen som ”Best container terminal Europe” ved de årlige AFLAS-prisoverrækkelser – Asian Freight, Logistics & Supply Chain Award.

 

Takkede medarbejderne

Årets prisoverrækkelser i Shanghai var de 30. af slagsen, og de arrangeres af mediet Asia Cargo News, der har asiatiske im- og eksporterende virksomheder blandt kernelæserne.

 

Prisen som årets bedste europæiske containerterminal overrækkes på baggrund af kriterier som variation i produktsortimentet, hastighed i containerhåndtering per havnekran, hurtigt gennemløb af lastbiler, rettidige og tilstrækkelige investeringer i ny terminalstruktur for at imødekomme fremtidens krav samt effektive it-systemer.

Peter Zielinski, direktør i Eurogate Container Terminal Hamburg, tog imod prisen på vegne af Eurogates medarbejdere og takkede selskabets kunder i Asien for den positive anerkendelse. Særligt rettede han en tak til alle medarbejderne i Eurogate Container Terminal Hamburg, lyder det i en skriftlig meddelelse.

 

Eurogate driver 11 terminaler i Tanger i Marokko, Lissabon i Portugal, Cagliari, Gioia Tauro, Salerno, Ravenna og La Spezia i Italien, Ust-Luga i Rusland samt Wilhelmshaven, Bremerhaven og Hamburg i Tyskland.

 

Billedtekst: Meng Xun, vicedirektør hos Shanghai Airport Authority, uddeler her prisen som årets bedste europæiske containerterminal til Peter Zielinski, direktør for Eurogate Container Terminal Hamburg. Foto: Eurogate Container Terminal Hamburg.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com