Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Euromaster-centerleder fylder 60

Søgeord:

27. januar 2015  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

1471 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Reception: Benny Jørgensen runder skarpt hjørne.

Benny Jørgensen, der igennem over 30 år har været centerleder hos Euromaster i Næstved, fylder rundt. Alle er velkomne til åbent hus i dækcenteret fredag den 30. januar.

 

Benny Jørgensen har tilbragt langt størstedelen af sit voksne arbejdsliv i Euromasters dæk- og autoservicecenter på Transportbuen 3 i Næstved, der sælger og servicerer alt lige fra personvognsdæk til traktor- og lastvognsdæk. I anledningen af hans 60-års-fødselsdag inviterer centeret alle forretningsforbindelser, venner, kunder og familie til reception fredag den 30. januar, hvor der vil blive serveret hotdogs fra pølsevogn samt øl, vin og vand.

 

Benny Jørgensen bor i dag i Ringsted, men har levet størstedelen af sit liv i Næstved, hvor han også er født og opvokset. Han blev ansat i dækcenteret i 1981, og allerede tre år efter blev dækspecialisten udnævnt til centerleder. Det har Benny Jørgensen været lige siden, og han kunne ikke forestille sig en bedre arbejdsplads.

– Det lyder måske som en kliche, men når jeg vågner om morgenen, glæder jeg mig altid til at komme på arbejde. Vi servicerer både private og firmaer i landbrugs- og transportbranchen, og det betyder en hverdag med mange forskellige arbejdsopgaver. Det, synes jeg, er utrolig spændende, og på den måde møder man jo også en masse forskellige og glade mennesker, lyder det fra den snarlige fødselar.

 

Altid god stemning

Glæden ved jobbet betyder også, at Benny Jørgensen ikke planlægger at stoppe foreløbigt. Det gode kollegaskab med de fire andre i centeret og det faktum, at Euromaster er en professionel og velorganiseret virksomhed, gør det rart at gå på arbejde. Den gode stemning kan man ifølge Benny Jørgensens nærmeste leder, regionschef Thomas Kristensen, tydeligt mærke, når man besøger centeret.

– Et af de største kendetegn ved Benny er hans rigtig gode humør og humor. Ligesom de andre i centeret er han behageligt selskab, og man er samtidig aldrig i tvivl om, at der er styr på tingene. Jeg er glad for samarbejdet og håber, at det kan fortsætte på samme fine måde i mange år.

 

Holder sig ung med løbeture

Når Benny Jørgensen ikke servicerer kunderne i centeret, bruger han en del af fritiden på flere ugentlige løbeture sammen med sin kone. Man skal jo holde sig ung, som han grinende siger. Parret har fire sammenbragte børn og to børnebørn, og de nyder at være sammen med både familien og venner. Når tiden tillader det, sætter parret stor pris på at slappe af i sommerhuset i Marielyst og på at rejse og opleve andre kulturer.  

Receptionen i anledningen af centerlederens tresårsdag finder sted hos Euromaster på Transportbuen 3 i Næstved fredag den 30. januar klokken 14.00-16.00. Alle er velkomne.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com