Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Euromaster er klar til fremtidens betalinger

Søgeord:

21. juni 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Euromaster-kæden har som nogen af de første i autobranchen udskiftet alle sine betalingsterminaler for at leve op til de nye sikkerhedskrav for kortbetalinger.

Euromaster-kæden har som nogen af de første i autobranchen udskiftet alle sine betalingsterminaler for at leve op til de nye sikkerhedskrav for kortbetalinger.Inden udgangen af i år skal ikke færre end 35.000 forældede betalingsterminaler på landsplan være udskiftet med nye for at imødekomme nye sikkerhedskrav fra organisationen Payment Card Industry, som blandt andet MasterCard og Visa står bag. Euromaster har allerede gennemført udskiftningen på sine 40 dækcentre. Kæden har valgt en løsning fra leverandøren Point Transaction System

 

-Terminalerne fra Point giver mulighed for at læse flere korttyper, og de er klar til NFC og til betaling fra mobiltelefoner. Anledningen til udskiftningen er de nye sikkerhedskrav, men vi får en lang række andre fordele med i købet, siger Lars Fallentin fra Euromasters it-afdeling.

Euromaster sparer mellem 30.000 og 40.000 kr. om året i driftsudgifter på at gå over til de 40 nye terminaler, fordi Point er i stand til at give bedre priser end på den tidligere løsning.

 

For Euromaster betyder muligheden for at opbygge loyalitetskort og gavekort som betalingskort dog mere i det lange løb. Desuden kan de nye terminaler bygges sammen med kasseapparatet, fortæller Lars Fallentin. Euromaster kan på lidt længere sigt godt se nogle fordele i at binde handelssystem, kasseapparat og betalingssystem tættere sammen.

 

Euromaster har ca. 240 medarbejdere på 40 centre i Danmark, og de er eksperter i dæk. Private kunder og erhvervskunder kan få løst enhver tænkelig opgave relateret til dæk hos Euromaster. Uanset om dækket sidder på en trillebør, en Fiat, en lastvogn eller en specialmaskine. Desuden gennemfører Euromaster også almindelige serviceeftersyn på sine værksteder.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com