Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Europæisk sværvægter fortsætter fremgang

9. juni 2015  |  

Af Claus Warncke

Fortsat dansk og nordisk vækst.

2014 var et godt år for Dachser i Danmark. Den familieejede virksomhed, en af Europas førende logistikleverandører, offentliggør igen i år et flot dansk årsregnskab samt nordisk koncernregnskab.

Bundlinjen viser en klar fremgang. Med et dansk årsresultat på 21 mio. kroner - og en nordisk forbedring på knap 13 mio. kroner før skat - fortsætter Dachser med at tage markedsandele i transport- og logistikbranchen i Danmark og Norden.

 

- Jeg er godt tilfreds og glad over vores finansielle resultater. Vi ønsker at være blandt de førende udbydere af speditions- og logistikydelser – og det gælder både levering af services til kunderne og resultater på vækst og bundlinje. Vi er godt på vej, og det skyldes blandt andet, at alle vores medarbejdere har gjort et fantastisk stykke arbejde, siger Finn Skovbo Pedersen, Managing Director for Dachser Nordic.

Rigtig strategi

Årsrapporten er afsluttet med et resultat for Danmark i 2014 på 21 mio. kroner mod et resultat i 2013 på 12,3 mio. kroner før skat – hvilket er en stigning på ca. 70 procent.

 

- Den kraftige fremgang bekræfter os i, at vores strategi er den rigtige. I første kvartal af 2015 fortsætter den positive tendens, og vi er særdeles opmærksomme på, at der fortsat skal være en sund fornuft og balance mellem indtægter og udgifter i driften, understreger Finn Skovbo Pedersen.

 

Samlet set er det nordiske koncernregnskab afsluttet med et resultat i 2014 på 17,2 mio. kroner, hvilket er en forbedring på ca. 300 procent i forhold til 2013. Det flotte danske og nordiske resultat sker i kølvandet på offensive investeringer i innovativ højteknologi, nye bygninger og et større distributionsnetværk – samtidig med, at antallet af medarbejdere stiger.

250 mio. kr. investeret

- Den positive effekt i Danmark og Norden er afledt af vores investeringer i nye topmoderne distributionsterminaler på 4.100 kvadratmeter i Hvidovre i 2010 og på 4.500 kvadratmeter i Kolding i 2008. Investeringer, der samlet set løber op i 250 mio. kroner. Hertil kommer et stærkt fokus på brugervenlig højteknologi til kunderne og en massiv indsats på miljøområdet. Også vores andre internationale investeringer er blevet positivt modtaget af vores kunder i Danmark. Senest med ibrugtagning af en ny filial i Göteborg og en fortsat udbygning af vores europæiske og interkontinentale rutenet via flere opkøb i 2014, siger Finn Skovbo Pedersen.

IconIcon

Søgeord:

Læst i alt:

1255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com