Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Europas første nye ti-tons Hangcha-truck til Hvidovre

Søgeord:

5. maj 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2302 gange

Læses i øjeblikket af:

1

I dag leverer A/S N.P. Trucks afdeling i Roskilde Europas første eksemplar af den nye 10-tons Hangcha gaffeltruck med dieselmotor fra Cummins.

I dag leverer A/S N.P. Trucks afdeling i Roskilde Europas første eksemplar af den nye 10-tons Hangcha gaffeltruck med dieselmotor fra Cummins.N.P. Trucks, uafhængig landsdækkende truckimportør og forhandler med hovedafdeling i Horsens og cirka 40 servicebiler, leverer således det første eksemplar af den helt nye Hangcha-model til en smedevirksomhed i Hvidovre.

 

- Fordelen ved denne nye model er, at kunderne får en ny truck til samme pris som en 10 år gammel brugt, europæisk produceret maskine. Og den nye Hangcha kan bestilles med nøjagtig de ønskede specifikationer. Her er en brugt altid et kompromis med hensyn til specifikationer, forklarer medindehaver og sælger Casper Nielsen til TTN.

 

I dette tilfælde leveres den nye truck 4,5 meter løftehøjde, hydraulisk gaffelflytter, sideskift, to meter gaffellængde og gaffelspredning, så den kan tage en 20 fods container via truckens punkterfri supersoft dæk.

Den nye levering er malet i kundens firmafarver.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com