Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Få serviceret lastbilen på Aalborg Havn

Søgeord:

18. november 2015  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

1331 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Nyt lastvogncenter undervejs.

Til foråret bliver det muligt at få vasket og repareret lastbilen på Aalborg Havn, når Aalborg Lastvogncenter efter planen åbner 1. april 2016 på Rørdalsvej.

 

Det første spadestik til centret blev taget i september. Projektet er et samarbejde mellem Aalborg Havn og virksomheden Topvask, og baggrunden for centret er en stigende efterspørgsel fra virksomheder, der med lastbil fragter gods til og fra den nordjyske havn.

 

Det fortæller Jeppe Faber, der er account manager hos Aalborg Havn:

 

- Vi har i længere tid ønsket at få servicefaciliteter ud på havneområdet for at imødekomme vores egne og i særdeleshed vores kunders behov. Med det nye anlæg kan chaufførerne nemt og hurtigt få vasket og serviceret deres vogne, og med det centralt beliggende center bliver der samtidig bedre mulighed for at udnytte eventuel ventetid på havnen, siger Jeppe Faber.

Topvask-ejer Kim Haastrup fortæller, at det nye lastvogncenter udstyres med to værkstedbaner og en vaskebane og kan servicere næsten al rullende materiel inden for transportbranchen:

 

- Anlægget kommer til at omfatte moderne værkstedsfaciliteter til alle typer lastbiler med både kort- og langvarige reparationer og en separat vaskehal til køretøjer helt op til modulvognsstørrelse. Derudover kan vi også tilbyde almindelig service i form af olieskift, smørring, med mere, siger Kim Haastrup.

 

Aalborg Lastvogncenter vil i starten beskæftige to medarbejdere.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com