Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Faaborg-Hirtshals-fusion

Søgeord:

19. juli 2017  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

1675 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Nortech Marine og SL Power Service skaber nye arbejdspladser i Hirtshals.

 

Hirtshals virksomheden Nortech Marine fusioner med SL Power Service fra Faaborg, hvilket foreløbigt vil skabe seks nye arbejdspladser i Hirtshals. Foruden de seks nye arbejdspladser, forventer Christian Andersson, stifter af Nortech Marine, at fusionen vil medføre endnu flere arbejdspladser på Hirtshals Havn.

 

- De første seks arbejdspladser på værkstedet i Hirtshals, vil blive etableret i starten af efteråret, men vi forventer, at der er endnu flere på vej, siger Christian Andersson.

 

Siden Christian Andersson startede Nortech Marine i 2015 har virksomheden udviklet sig hurtigt og fusionen med SL Power Service er endnu et skridt i udviklingsprocessen. Fusionen giver det nye firma, som vil køre videre under navnet SL Power A/S, mulighed for at vækste endnu mere.

I forbindelse med fusionen kommer der til at ske meget i Hirtshals, da det nye firma får volumen til at etablere et værksted på1.100 m² samt et værkstedskontor i Hirtshals.

 

- Hirtshals ligger ideelt i forhold til norske kunder, så det forventer jeg mig meget af, siger Christian Andersson. Dertil tilføjer Christian Andersson, at det nye firma vil stå stærkt i fremtiden, da Nortech Marine har specialitet sig i motorer, gear og propeller af mærket Wärtsilä, mens SL Power Service er specialiseret indenfor mærket MaK.

 

I det nye SL Power A/S bliver stifteren af SL Power Service, Sonni Lundin, administrerende direktør, mens stifteren af Nortech Marine, Christian Andersson, bliver teknisk direktør.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk