Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Færdselsstyrelsen inviterer til fyraftensmøde

Søgeord:

20. januar 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

645 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Dialog om nye veje i virksomhedskontrollen.

Færdselsstyrelsen inviterer til åbent fyraftensmøde den 22. februar om nye veje i virksomhedskontrollen. Mødet er åbent for alle interessenter i transportbranchen.

 

Færdselsstyrelsen har i de seneste måneder gennemført en række kontroller med vognmandsvirksomhedernes efterlevelse af reglerne i køre- og hviletids- og tachografordningen ved fysiske besøg hos vognmandsvirksomhederne.

 

Kontrol hjemme i virksomheden er gennemført som en del af projektet ’Nye veje i virksomhedskontrollen’. Denne omlægning har til formål, at lette kontrollen og dette særligt for de virksomheder, der er bedst til at efterleve reglerne. Kontrol i virksomheden giver desuden bedre mulighed for at vejlede virksomhederne på stedet om mindre alvorlige fejl, der kan skyldes misforståelser, sjusk eller forglemmelser.

 

For at evaluere de hidtidige erfaringer og for at drøfte, hvordan metoden kan forbedres inviterer Færdselsstyrelsen til et fyraftensmøde onsdag den 22. februar 2017 kl. 15.30-17.30 hos Færdselsstyrelsen, Sorsigvej 35, 6760 Ribe (i Amtsrådssalen).

Her gennemgåes erfaringer fra projektet og deltagerne kan sammen drøfte, hvordan kontrollen kan udføres bedre og mere effektivt.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com