Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Færgemand fylder 60

Søgeord:

13. juni 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1235 gange

Læses i øjeblikket af:

1

En karriere fra turisme til den maritime brache.

 

Kommerciel direktør i rederiet Færgen, Jørgen Jensen, fylder, 60 år den 21. juni. I mere end 30 år har Jørgen Jensen dedikeret sin energi og drivkraft til den danske og internationale færge- og turismebranche. Han er udlært fra Dansk Feriehus Udlejning og har efterfølgende bidraget med sit kommercielle drive i flere forskellige stillinger i turismeindustrien for blandt andre Dancenter og Lalandia.

 

I 1991 rykkede Jørgen Jensen over i den maritime branche, da han landede jobbet som salgs- og marketingschef i Europa Linien. Han har siden da siddet i en række ledende stillinger hos Scandlines blandt andet i jobbet som direktør for Scandlines Sydfynske med ansvar for tre ruter, syv fartøjer, 200 ansatte og tre millioner årlige passagerer.

De seneste knapt 10 år har Jørgen Jensen været en nøglefigur i rederiet Færgen. Hans titel er kommerciel direktør (CCO) og hans ansvarsområder tæller blandt andre alle rederiets kommercielle aktiviteter og passagerer samt optimering i virksomheden.

 

Jørgen Jensen brænder for at skabe udvikling og vækst, hvilket han har stor succes med i sit daglige virke som kommerciel direktør og medlem af ledelsen i Færgen. Han er desuden særligt stolt af at have været med til at sætte de danske øer på landkortet blandt danske og internationale turister. Når han ikke er på arbejde, bruger han gerne tiden med sin familie samt på rejser eller på et godt glas vin.

 

Den runde fødselsdag markeres ved en reception den 27. juni kl. 15-17 på Hotel Niels Juel i Køge.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com