Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Færgen vinder ruten Spodsbjerg-Tårs

Søgeord:

20. december 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

728 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Aftale løber i ti år.

Rederiet Færgen fortsætter som operatør af færgeruten Spodsbjerg-Tårs efter udløbet af den nuværende kontrakt. Den netop underskrevne kontrakt træder i kraft den 1. maj 2018 og gælder i 10 år med option på yderligere to år.

 

-Vi er meget glade for fortsat at skulle varetage færgedriften mellem Lolland og Langeland, fordi vi gennem flere år har investeret markant i at skabe et meget velfungerende færgekoncept til netop overfarten Spodsbjerg-Tårs. Vi vil derfor fortsætte med at fokusere på udvikling af erhvervslivet og turismen i området. Jeg glæder mig ikke mindst på vegne af vores medarbejdere, som selvfølgelig er meget glade for udfaldet, siger John Steen-Mikkelsen, der er adm. direktør i Færgen.

 

I 2012 indsatte rederiet de to topmoderne dobbeltenderfærger ”M/F Langeland” og ”M/F Lolland” – også kaldet tvillingefærgerne – på ruten. Investeringen i nye færger har sammen med investeringen i havneanlæg både tredoblet kapaciteten i forhold til tidligere og løftet kundeoplevelsen så meget, at trafiktallene siden da er steget markant. Væksten kulminerede denne sommer, idet juli 2016 bød på de højeste trafiktal på overfarten siden etableringen af Storebæltsforbindelsen i 1998.

Også Sund & Bælt udtrykker tilfredshed med tildelingen af ruten til Færgen, som har varetaget færgebetjeningen af Spodsbjerg-Tårs siden 1975 og dermed fejrede 40 års jubilæum på ruten i 2015.

 

-Set i lyset af, at vi kun har haft én byder på opgaven, er det tilfredsstillende, at vi med den nye aftale opnår en besparelse på op mod 25 procent samtidig med, at den gode service fastholdes. Færgen har igennem årene leveret en meget driftssikker og stabil løsning, baseret på deres store erfaring, og vi ser frem til, at Færgen også fremadrettet opretholder en pålidelig, effektiv og god service på ruten til gavn for overfartens kunder, siger Sund & Bælts adm. direktør Mikkel Hemmingsen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com