Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Færgerederierne skifter formand

Søgeord:

24. september 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

143 gange

Læses i øjeblikket af:

0

John Steen-Mikkelsen slipper roret.

Nye kræfter skal de kommende år stå i spidsen for Færgerederierne, efter Danske Færgers administrerende direktør John Steen-Mikkelsen fredag eftermiddag gav formandsposten videre.

 

Det skriver Færgerederierne/Danske Rederier i en pressemeddelelse.

 

Der er vind i sejlene for de danske færger i disse år. Derfor synes det som det helt rigtige tidspunkt at give stafetten som formand videre, da færgerederiernes medlemmer fredag eftermiddag var samlet til generalforsamling.

 

Det bliver den administrerende direktør i Scandlines Søren Poulsgaard Jensen, der overtager teten efter Danske Færgers administrerende direktør John Steen-Mikkelsen. Han takkede fredag af efter 11 år som formand.

 

- Personligt vil jeg gerne sige tak for mange gode år i Færgerederiernes tjeneste. Det har været et erhverv i solid udvikling, som jeg har haft glæde af at repræsentere som formand i 11 år. Og heldigvis er udsigterne også gode for de næste år, hvor nye kræfter vil stå i spidsen for Færgerederierne, siger John Steen-Mikkelsen.

Næstformanden tager over

Det er dog ikke en helt ny dreng i klassen, der overtager formandsposten. Valget som ny formand faldt på næstformanden Søren Poulsgaard-Jensen, der ser frem til at fortsætte det gode arbejde, der har sikret en god udvikling i de danske færgerederier de seneste år.

 

- Jeg er glad for at overtage formandsposten. Færgerederierne er en forening præget af optimisme, og færgesektoren i Danmark er i rivende udvikling. Jeg ser frem til de kommende år at gøre mit til, at foreningen fortsat leverer en høj værdi for medlemmer. Vi skal samtidig være en aktiv stemme i den offentlige debat om den trafikale sammenhængskraft i Danmark, siger Søren Poulsgaard-Jensen.

Ny næstformand i organisationen bliver MOLSLINJENs administrerende direktør Carsten Jensen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk