Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Fairtrans: Flot overskud i 2017

Søgeord:

23. maj 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

286 gange

Læses i øjeblikket af:

1

+ 5,1 mio. kr. efter skat.

 

Transport-, logistik- og speditionsvirksomheden Fairtrans kom ud af 2017 med et overskud på 5,1 mio. kr. efter skat.

 

Sidste år kom selskabet ud af 2016 med et plus på 3,4 mio. kr., og det er selskabets 127 medarbejdere, der er årsag til succesen, lyder det fra Hans Jørgen Hansen, direktør i Fairtrans:

 

- Vore dygtige, engagerede og loyale medarbejdere er årsagen til, at året i den grad lykkes til trods for hård konkurrence, regelstramninger, chaufførmangel og trængsel på vejene. Vi fejrer blandt andet fire medarbejdere og deres 10, 15, 20 og 40 års jubilæum i år, og innovativ og dedikeret tankegang førte for nylig til, at en af vores medarbejdere modtog FDE Fondens talentpris, siger Hans Jørgen Hansen.

Der er desuden vækst i alle afdelinger, lyder det.

 

- God service, fleksibilitet og nærvær er nøgleordene for at trenden fastholdes, men også vores trailerkvalitet samt vore danske og tyske chauffører, gør en stor forskel i hverdagen, siger direktør Palle Pedersen.

 

Ledelsen i Fairtrans har identificeret flere områder, hvor driften kan blive mere effektiv. Selskabet fortæller, at løbende investeringer og forbedringer på især it-området er en nødvendighed, mens også lagerstyringen vil få et løft.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com