Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Falske fakturaer i omløb

Søgeord:

20. februar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2257 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Danske Speditører er blevet gjort opmærksomme på, at der kan florere falske fakturaer, der som udgangspunkt ligner de fakturaer, som normalt modtages fra underleverandører.

Danske Speditører er blevet gjort opmærksomme på, at der kan florere falske fakturaer, der som udgangspunkt ligner de fakturaer, som normalt modtages fra underleverandører.Følgende er blevet oplyst:

 

Speditionsvirksomheden har modtaget en faktura fra en af deres underleverandører, hvorpå betalingsinformationer, konto nummer m.v. er anført.

 

Den pågældende underleverandør finder ud af, at hans post er blevet stjålet og at nogen, formentlig ved hjælp af fotoshop, har ændret betalingsinformationerne på fakturaen, således at en indbetaling vil gå til en konto kontrolleret af ”banditterne”.

 

Underleverandøren tog i dette tilfælde tage kontakt til speditionsvirksomheden og oplyste om det tyveri, man var blevet udsat for.

 

Speditionsvirksomheden havde heldigvis også opdaget, at der var en fejl på fakturaen, idet ”I” i ”SWIFT” manglede, men det er jo nødvendigvis ikke noget, man umiddelbart vil opdage, inden betalingen finder sted.

Så vær derfor opmærksom, når der sker betaling til underleverandører.

 

Vær sikker på, at fakturaoplysningerne er fyldestgørende, inden betalingen finder sted, råder Danske Speditører.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com