Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Fart i udlejning

Søgeord:

12. august 2015  |  

Læst i alt:

671 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Sommeren har ikke betydet pause.

Det høje aktivitetsniveau i transportbranchen er også smittet af på Nyscan Udlejning.

 

På trods af sommerferien har adskillige kunder fået leveret nye udlejningslastbiler fra Nyscan til udskiftning i deres eksisterende flåder eller som udvidelse af kapaciteten.

 

Det gælder bl.a. Sommer Trans i Køge, der har sat en ny Scania R 520 LA 6x4 sættevognstrækker med tandemtræk i drift. Bilen er opbygget af Nyscans opbygningsafdeling i Vordingborg med bl.a. 2-strengs hydraulik, galge og fuld alu-dørk. Den nye Scania er lejet for en 24-måneders periode og skal bl.a. køre tung entreprenørkørsel for DSV. Den erstatter en velholdt Scania R 560 LA6x2 HNB fra Nyscans udlejningsflåde, der blev straks genudlejet til en ny kunde samme dag, som den kom retur.

Også PL Transport i Høng har set fordelen ved at leje hos Nyscan Udlejning i stedet for at købe. PL Transport har lejet en Scania R 520 LA 6x2/4 twinsteer trækker til bl.a. alm. vognmandskørsel og trucking. Den nye udlejningsbil skal erstatte en ældre tilsvarende lejebi.

 

Også den velkendte vognmand Jacob Pedersen i Lundby har været hos Nyscan Udlejning for at leje ekstra kapacitet. Jacob Pedersen, der normalt sværger til Scanias velkendte V8-modeller, har lejet en Scania R 450 LA 6x2 med 13-liters 6-cyl. rækkemotor med ren SCR-teknologi. Den er opbygget med bl.a. hydraulikanlæg og skal foreløbig køre i Jacob Pedersens flåde i 12 måneder med særligt fokus på test af brændstofforbruget ved kørsel med bl.a. tipsættevogn og op til 56 tons vogntogsvægt.

Leje af lastbiler kan med fordel benyttes ved pludselig opstået spidsbelastning, ændrede kørselsbehov eller tilbudsgivning på nye opgaver

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com