Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

FDL: Manglende sammenhold og medlemsflugt svækker kamp

Søgeord:

11. marts 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2313 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Preben Skjøth, redaktør hos specialforeningen Forenede Danske Lastbilvognmænd skriver blandt andet i en aktuel kommentar:

Preben Skjøth, redaktør hos specialforeningen Forenede Danske Lastbilvognmænd skriver blandt andet i en aktuel kommentar:- Det er både tankevækkende og dybt bekymrende, at stort set alle organisationer inden for den danske vognmands-branche mister medlemmer. Nu er medlemsflugt ikke et ukendt begreb men netop nu, hvor det gælder om at stå sammen, har ikke så få af de ellers rigtige danske vognmænd valgt at melde sig ud. Vi kan kort og godt tillade os at konkludere, at det sammenhold som der reelt er brug for, og viljen til at bakke op om de organisationer, som til stadighed kæmper for at redde stumperne, slet ikke er til stede.

 

Skjødt siger også:

 

- Det er naturligvis lettere at stå uden for vognmands-organisationerne og råbe højt og kritisere organisationerne for ikke at nå noget. Desværre er størstedelen af kritikken fejlagtig, for der arbejdes virkeligt med sagerne. Men vi bruger i FDL desværre alt, alt for meget tid på at sende materiale til Trafikstyrelsen og Rigspolitiet samt til de respektive politikere på Christiansborg.

- Når jeg skriver, vi bruger for meget tid, er det fordi hovedparten af den altid veldokumenterede anmeldelse havner i en stor bunke papir, som Styrelsens folk næppe læser lige grundigt hver gang. Her er der også tale om et polisk svigt, for det er horribelt, at Trafikstyrelsen i den grad er fredet af både ministre og folketingsmedlemmer.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com