Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

FedEx: Milliard-investering i Paris

Søgeord:

19. oktober 2016  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

709 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Fordobling af hub i Charles de Gaulle.

FedEx har netop offentliggjort planerne for selskabets videre engagement i Paris-lufthavnen Charles de Gaulle (CDG) – og det drejer sig ikke om bagateller.

 

Afsløringerne faldt ved en ceremoni i CDG i går tirsdag, hvor præsidenten for FedEx Express Europe, David Binks, løftede sløret for FedEx’ investering på intet mindre end 1,4 mia. euro – hvilket svarer til cirka 10,4 mia. kr. – i selskabets aktiviteter i den store franske hovedstadslufthavn.

 

Den enorme sum dækker blandt andet over en fordobling af FedEx’ eksisterende faciliteter ved CDG til et beløb af cirka 1,5 mia. kr. samt 30 års leasing af hubben.

 

Vigtigheden af den store investering blev understreget af, at Frankrigs præsident, Francois Hollande, mødte op til ceremonien og dermed sendte et signal om, at den slags investeringer i landet udløser en præsidentiel tale, hvor Hollande, ifølge mediet Fortune, udtalte:

- Åbningen af faciliteterne er endnu et tegn på Frankrigs tiltrækningskraft. Med briternes beslutning om at forlade EU bør det få os til at tiltrække endnu flere investeringer, lød det fra Francois Hollande.

 

De nye FedEx-sorteringsfaciliteter åbner efter planen i 2019 og skaber ifølge FedEx op til 400 jobs.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com