Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Fem nye Euro 6 til Bach & Pedersen

Søgeord:

3. oktober 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2254 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Scania i Randers har netop leveret fem miljøvenlige distributionslastbiler til den lokale fragtmandsvirksomhed Bach & Pedersen Fragt.

Scania i Randers har netop leveret fem miljøvenlige distributionslastbiler til den lokale fragtmandsvirksomhed Bach & Pedersen Fragt.De nye Scania P 250 DB 4x2 er bygget op med fragtlad og læssebagsmæk.

 

Som fragtfirma med mange kørselsopgaver i tæt bebygget område vælger Bach & Pedersen Fragt at sætte særligt fokus på lastbilernes miljøegenskaber. Derfor er de nye biler udrustet med ekstra miljøvenlige motorer, der opfylder Euro 6 miljøkravene.

 

De skrappe Euro 6-krav træder først i kraft fra 1. januar 2014, men Bach & Pedersen Fragt ønsker at fremtidssikre investeringen og vælger derfor allerede nu at tilpasse sig den strengere miljønorm.

 

Af hensyn til miljøet har kunden desuden udrustet de nye biler med automatisk motorstop ved tomgangskørsel, så bilerne ikke forurener unødigt.

For at tilgodese både trafiksikkerhed og chaufførernes arbejdsmiljø er lastbilerne også udrustet med fuldautomatisk gearskifte. Det giver både bedre komfort, bedre brændstoføkonomi og forbedret trafiksikkerhed, da chaufføren kan koncentrere sig om den øvrige trafik under kørslen. Endnu en ekstra sikkerhedsdetalje er den integrerede Bluetooth-telefonløsning, så chaufførerne ikke mister koncentration ved telefonopkald under kørsel.

 

Ud over at klargøre og levere lastbilerne har Scania i Randers også tegnet tilhørende reparationsaftaler. Det betyder, at lastbilerne altid holdes i topform på det lokale Scania-værksted til gavn for driftssikkerhed og totaløkonomi. Og så har det også betydning for Bach & Pedersen Fragt, at arbejdet udføres lokalt, da det både gavner beskæftigelsen og sikrer hurtig udrykning, hvis der opstår pludselige tekniske problemer.

Flere lokale virksomheder har også haft gavn af Bach & Pedersens Fragt seneste Scania-ordre.

 

Mens selve ladet er produceret på Hedensted Ladfabrik, har den lokale virksomhed Chas Mortensen, Randers, produceret opbygningerne med presenning, mens William Skilte, Randers, har udført dekorationen.

 

Salgskonsulent René Falkenberg, Scania i Randers, står for salg og levering af bilerne.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com