Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Femern: Industry Day flytter til større lokaler

Søgeord:

16. januar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Mere end 400 deltagere fra en lang række danske, tyske og andre europæiske virksomheder har tilmeldt sig den Industry Day, som Femern A/S arrangerer 21. januar 2014.

Mere end 400 deltagere fra en lang række danske, tyske og andre europæiske virksomheder har tilmeldt sig den Industry Day, som Femern A/S arrangerer 21. januar 2014.Ni internationale konsortier er allerede i gang med at give tilbud på selve tunnelen og nu begynder processen med at finde de entreprenører, der skal levere og montere indmaden i tunnelen. De to nye kontrakter omfatter de elektriske og mekaniske anlæg samt elforsyningen til kørestrøm og andre installationer.

 

Den overvældende interesse for Industry Day, den 21. januar betyder, at der ikke er plads nok i det oprindelige mødested i Ingeniørernes Hus, og derfor er arrangementet flyttet til:

 

Axelborg, Vesterbrogade 4A, 1620 København V.

 

Der er også adgang for de mindre og mellemstore virksomheder, der gerne vil være underleverandør til de konsortier, der vinder kontrakterne.

På dagen vil ledende medarbejdere fra Femern A/S præsentere indholdet i de to kontrakter. Det giver virksomhederne mulighed for at vurdere, hvilke konkrete opgaver, de kunne være interesserede i, og hvilke partnere de evt. vil danne joint ventures med.

 

Endelig giver Industry Day mulighed for at møde bygherrens ledelse og medarbejdere.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com