Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Femern på turné

Søgeord:

21. februar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Virksomheder landet over får nu mulighed for at høre, hvilke konkrete opgaver de kan løse, hvis de vil være leverandør til byggeriet af verdens største sænketunnel.

Virksomheder landet over får nu mulighed for at høre, hvilke konkrete opgaver de kan løse, hvis de vil være leverandør til byggeriet af verdens største sænketunnel.På en række åbne møder over hele Danmark vil Femern A/S fortælle firmaerne om deres muligheder for at deltage i tunnelbyggeriet og i de mange andre kommende bygge- og anlægsopgaver på Sjælland og Lolland-Falster.

Få kontakt

Ni internationale konsortier er allerede i gang med at udarbejde tilbud på selve tunnelen under Femern Bælt og konsortierne har de kommende måneder behov for at komme i kontakt med en række underleverandører fra hele Danmark og Nordtyskland.

 

Femern A/S har udarbejdet en vejledning, der beskriver konkrete opgaver, som kan være relevante for underleverandører til tunnelbyggeriet. Med vejledningen får mindre og mellemstore virksomheder et overblik over deres muligheder, og direkte kontaktinformation til de internationale entreprenørkonsortier, der er i gang med at udarbejde tilbud til Femern A/S.

Fem møder

I løbet af marts og april 2014 arrangerer Femern A/S og Femern Belt Development sammen med Dansk Industris lokalafdelinger i alt fem informationsmøder fordelt over hele Danmark, og der planlægges lignende møder i Lübeck og Flensburg. Det første møde finder sted den 11. marts i Aalborg.

 

Blandt underleverancerne kan der fx være tale om servicearbejde på marint materiel som gravemaskiner og kranudstyr – typisk svejseopgaver - vedligehold af diverse skibe, personalebåde, pramme, dykkerudstyr og lignende. Byggepladserne kan også få brug for assistance til at anskaffe og montere mindre bygninger, fx til kontorfaciliteter eller som mandskabsrum. Hertil kommer kantinedrift, rengøring, taxikørsel samt vagttjeneste og opsætning af hegn omkring byggepladserne.

 

På informationsmøderne vil Femern A/S kontraktdirektører samt kommunikationsdirektør for Femern A/S, Ajs Dam sammen med direktør Stig Rømer Winter fra Femern Belt Development orientere om de mange muligheder, virksomhederne har for at deltage i både tunnelbyggeriet og i de mange andre anlægsopgaver, der gennemføres i det østlige Danmark de kommende år.

200 mia. i omløb

Samlet set bliver der i løbet af de næste ti år bygget for op mod 200 mia. kr. på Sjælland og Lolland-Falster. Foruden Femern Bælt-tunnelen drejer det sig om sygehus-byggeri, nye motorveje og ny jernbane København – Ringsted, samt en ny Storstrømsbro og et nyt statsfængsel på det nordlige Falster.

Møderække
11. marts 2014, kl. 15.30 – 18.30 Aalborg
12. marts 2014, kl. 8.30 – 11.30 Aarhus
12. marts 2014, kl. 15.30 – 18.30 Odense
13. marts 2014, kl. 15.30 – 18.30 Padborg
17. marts 2014, kl. 15.30 – 18.30 Ringsted
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com