Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ferietrafik forude

Søgeord:

23. maj 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

532 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Forvent trængsel i de kommende dage.

I danskernes miniferie omkring Kristi himmelfartsdag er der sædvanligvis meget trafik på tværs af Danmark.

 

Den øgede trafik vil hovedsageligt kunne mærkes på tværs af landet mellem Sjælland og Jylland. Derudover kan trafikanter forvente tæt trafik i de store sommerhusområder og på Sønderjyske Motorvej til og fra Tyskland. Derfor må trafikanterne regne med tæt trafik og længere rejsetider flere steder i landet.

 

I år kan det planlagte vejarbejde på Esbjergmotorvejen give ekstra mange biler på vejene mod de store sommerhusområder på Vestkysten i aftentimerne. Og Roskilde Dyrskue, 26.-28. maj, vil sandsynligvis skabe trængsel i området - især i formiddagstimerne og om lørdagen.

 

Mod slutningen af miniferien skal danskerne hjem igen. Søndag den 28. maj vil der være ekstra meget trafik på vejene fra Jylland mod Sjælland via Fyn og Sjællands Odde. Erfaringsmæssigt fordeler hjemrejsetrafikken sig dog mere jævnt end trafikken på udrejsedagene. Så medmindre der opstår uheld, forventer Vejdirektoratet ikke store forsinkelser på dagen.

Men hvis vejret er godt på dagen, vil de fleste vælge at køre senere hjem. I så fald vil der være ekstra meget trafik sidst på dagen med større pres på vejene.

 

Når der er mange biler på vejene, er risikoen for uheld større, og konsekvenserne for den øvrige trafik er mere omfattende. Derfor opfordrer vi trafikanterne til at køre med omtanke og holde afstand.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk