Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ferrari Kraner: Ny dansk importør

Søgeord:

11. april 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2383 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Morten Stegemejer, indehaver af Din Lastbil Mægler ved Odense, er ny dansk importør af de italienske Ferrari-kraner via sit nye import- og forhandlerselskab Ferrari Kraner Danmark.

Morten Stegemejer, indehaver af Din Lastbil Mægler ved Odense, er ny dansk importør af de italienske Ferrari-kraner via sit nye import- og forhandlerselskab Ferrari Kraner Danmark.Det nye selskab tilbyder et stort kranprogram ”i et meget konkurrencedygtigt prisleje” – og for at understrege kvaliteten følger der 24 måneders garanti med produkterne.

 

Alle kraner i medium og store størrelse, fra 11 til 74 tonsmeter, sælges i Danmark med Scanreco fjernbetjening og Sauer Danfoss hydraulikventiler. Dermed følger også muligheden for at få reservedele her og nu.

 

Helt unikt har modellerne fra 0,7 til 12 tonsmeter mærkets egen enhåndsbetjente fjernebetjening.

 

Ferrari Kraner har mærkets egen enhed med bagstøtteben, der kommunikerer med sikkerhedssystemerne på kranen og styringen fra fjernbetjeningen.

Dette tilbehør sælges til en meget favorabel pris i forhold til for eksempel andre mærker, oplyser Morten Stegemejer.

 

Vedrørende vitale og unikke reservedele, der kun kan rekvireres fra F. Illi Ferrari, er der etableret et bufferlager i Danmark med dele til øjeblikkelig levering.

 

Dog er der altid mulighed for at få dele fra det store hovedlager i Italien indenfor 24 timer, hvis bestillingen afgives inden kl. 09.

Af hensyn til service på kranerne, henviser Ferrari Kraner Danmark til samarbejdspartnere 14 steder landet over.

 

Ferrari Kraner Danmark har arrangeret den første kundetur med fremvisning af produkterne, inklusive testkørsel af både Ferrari Kraner og mærkets lækre firehjulede biler hestelogoet.

 

- Vi er stolte over at kunne præsentere vores import af verdens hurtigste kran, F.Illi Ferrari Kraner, lyder det fra Morten Stegemejer.

/cw
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com