Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Fiat i storfusion

Søgeord:

7. oktober 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

I dag begynder handelen på New York Stock Exchange og MTA (den italienske børs elektroniske aktiemarked) med aktier i CNH Industrial – den nye koncern og fusion mellem Fiat Industrial og CNH Global.

I dag begynder handelen på New York Stock Exchange og MTA (den italienske børs elektroniske aktiemarked) med aktier i CNH Industrial – den nye koncern og fusion mellem Fiat Industrial og CNH Global.CNH Industrials debut på aktiemarkedet varsler lanceringen af et solidt og omfattende industriforetagende, en global leder inden for kapitalgodesektoren, der forener CNH’s landbrugs- og entreprenørmaskiner, Ivecos lastbiler og specialkøretøjer og FPT Industrials brede portefølje af motoranvendelser. Koncernen havde i 2012 en omsætning på 26 mia. euro og en avance på over 2 mia. euro.

 

Koncernen konstruerer, producerer og sælger arbejdsredskaber fra traktorer til mejetærskere, gravemaskiner, bulldozere, lastbiler, køretøjer til brandslukning og civilforsvaret, samt løsninger til off- og on-road samt hav. Med 12 mærker, 64 produktionsanlæg, 49 forsknings- og udviklingscentre, over 68.000 ansatte og ca. 6.000 forhandlere er CNH Industrial til stede i 190 lande og indtager dermed en stærk konkurrencedygtig position.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com