Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Fiat Scudo har fået et ansigtsløft

Søgeord:

12. december 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2263 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Den populære varevogn Fiat Scudo er nu i Danmark i en opgraderet version, der lover bedre sikkerhed og komfort.

Den populære varevogn Fiat Scudo er nu i Danmark i en opgraderet version, der lover bedre sikkerhed og komfort.Udover mere komfort- og sikkerhedsudstyr får Scudo-købere en garanti på hele tre år eller 150.000 km med i købet, hvilket er en sjældenhed i varevognssegmentet.

 

Fiats mellemstore varevogn med det italiensk klingende navn Scudo har fået et anseeligt ansigtsløft. Opgraderingen betyder angiveligt at Scudo, der i forvejen bl.a. er udstyret med ESP, bliver mere komfortabel og billigere i drift end tidligere.

 

Derudover lancerer Fiat Professional to nye kampagneversioner af Scudo kaldet Professional og Professional Plus, som blandt andet byder på 165 hk og en komfortskillevæg, der sænker støjniveauet i kabinen og forbedrer indeklimaet.

Sidstnævnte forbedring blev introduceret på søster-varebilen Toyota ProAce, der kom på markedet sidste år. Ud over navnene Scudo og ProAce markedsføres varebilen også af Peugeot og Citröen.

 

- Scudo har gennemgået en markant forbedring i forhold til den tidligere version. Det er på mange måder en ny varevogn i en velkendt indpakning, der har ekstra fokus på komfort og sikkerhed. Vi forventer, at den opgraderede Scudo kommer til at spille en væsentlig rolle i sit segment, og vi glæder os til at kunne præsentere de nye versioner, siger Pierre Martin Bos, som er Country Manager for Fiat Professional i Danmark.

Omkostninger og miljø

Den nye Fiat Scudo lanceres til priser fra 159.900 kr., og kan lige nu leases fra 0 kr. i udbetaling. Bilen markedsføres i Danmark i to kampagneversioner, der begge kan bryste sig af et mere end hæderligt udstyrsniveau. Scudo Professional 2.0 MJT med 165 hk leveres komplet med ESP, aircondition, fartpilot, komfortskillevæg og rat-betjent radio, mens storebroren Scudo Professional Plus også har Bluetooth, regnsensor, tågeforlygter og en Webasto tilskudsvarmer. De to nye versioner fås til henholdsvis 177.900,- og 183.900,- eksklusiv moms og levering. Fiat Scudo laster op til 7 kubikmeter og 1,2 tons.

Brændstoføkonomiske commonrail diesel motorer bidrager positivt til driftsøkonomie og den grønne samvittighed. Det gør de nye forlængede serviceintervaller på op til 30.000 kilometer eller to år, og som noget nyt leveres de nu med en garanti på tre år eller 150.000 km, hvilket er blandt de bedste i segmentet for denne type varevogne.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com