Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Fighter Pokal på spil

Søgeord:

27. maj 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2265 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Så er det snart tid for små og mellemstore virksomheder til at være med i kampen om årets Fighter Pokal og en check på 100.000 kr.

Så er det snart tid for små og mellemstore virksomheder til at være med i kampen om årets Fighter Pokal og en check på 100.000 kr.Årets Fighter Pokal uddeles for fjerde år i træk til en lille eller mellemstor virksomhed, som er kommet styrket gennem krisen ved hjælp af innovative løsninger og godt gammeldags flid. Fighter Pokalen er tænkt som medarbejdernes pris, og med pokalen følger en check på 100.000 kr. øremærket et arrangement for alle i virksomheden.

 

Små og mellemstore virksomheder kan tilmelde sig konkurrencen fra den 11. august til den 7. september på www.fighterpokalen.dk, fortæller Jørgen Wisborg, adm. direktør i energiselskabet OK, som uddeler prisen. Jørgen Wisborg er desuden en del af dommerpanelet, som også består af Lars Larsen, Bendt Bendtsen, Jens Klarskov og Jens Bjerg Sørensen. Dommerpanelet udvælger de tre virksomheder, som går videre til finalen, som afgøres ved afstemning på Fighter Pokalens hjemmeside.

-Som virksomhed nominerer man sig selv til prisen ved at fortælle virksomhedens fighterhistorie. Det er irrelevant, om det er en ansat eller leder, der tager initiativ til at nominere sin virksomhed. Så længe virksomheden har en god historie at fortælle, slår Jørgen Wisborg fast.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com