Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Finansministeren fejrede DTK Road

Søgeord:

31. oktober 2017  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

523 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ministerbesøg til 1-års jubilæum.

Som dagens mest prominente gæst deltog finansminister Kristian Jensen også i fejringen af DTK Road A/S, da Aarhus-virksomheden holdt 1 års jubilæumsreception.

 

Kristian Jensen har en personlig kontakt til en af DTK Road-medarbejderne, og ministeren så invitationen som en gylden mulighed for at besøge en af branchens nye og succesfulde virksomheder.

 

- Der er især to brancher, man kan bruge som vigtige faktorer, når man skal måle på, hvordan det går i dansk erhvervsliv – håndværks- og transportbrancherne. Jeg er kommet her i dag for at få en fornemmelse af, hvordan det går. Ikke bare her i DTK Road, men generelt i erhvervslivet. Og mit indtryk er, at det går rigtig godt, siger Kristian Jensen.

Finansministeren tilføjer, at det er en god mulighed for at få nogle nye typer af medarbejdere ind i virksomhederne, når der er gang i hjulene.

 

- Faktisk går det så godt mange steder, at man har rekrutteringsproblemer, hvor man har besvær med at finde de rette medarbejdere. Samtidig står der 727.000 voksne danskere uden for arbejdsmarkedet. Det betyder, at vi kan gøre mere. Blandt andet kan vi gøre en indsats for at få nogle af de nye flygtninge ind i erhvervet, men det kræver, at kommunerne er klar til det, lyder det fra Kristian Jensen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk