Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Find den rigtige batterilader med en app fra CTEK

Søgeord:

11. juni 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Nu bliver det lettere at passe på batterierne og finde den rigtige batterilader til formålet med en ny app fra CTEK.

Nu bliver det lettere at passe på batterierne og finde den rigtige batterilader til formålet med en ny app fra CTEK.Udover produktguiden får man en overskuelig præsentation og en indgående beskrivelse af alle opladere; og ved hjælp af en GPS-funktion vises den nærmeste butik, hvor man kan købe den oplader, man har brug for.

 

CTEKs app er udviklet til at hjælpe forbrugerne til at blive mere bevidste om vigtigheden af at passe på deres køretøjsbatterier. I takt med at køretøjsteknikken udvikles, fx START- og STOP-teknologien, er det ikke altid så let at vide hvilken type batterilader, der behøves. På markedet er der desuden et væld af opladere til forskellige formål at vælge imellem. CTEKs app er et forsøg på at hjælpe forbrugeren med at vælge sin oplader.

− Det var egentlig tanken at fremstille en app som et salgsfremstød til først og fremmest distributører og forhandlere. Men der er så mange, der viste interesse, at vi nu udvikler den yderligere og gør den mere anvendelig også for forbrugerne, siger Katariina Stahl, salgs- og marketingdirektør hos CTEK.

 

At have en batterilader hjemme hos sig selv bliver mere og mere vigtigt, dels med tanke for miljøet, dels i takt med udviklingen af køretøjer.

 

− Vi bevæger os i retning af et samfund, der bliver mere og mere afhængig af strøm til vores køretøjer, men også vores fritidsinteresser. Noget, som mange ikke er klar, er, at batteriet holder længere, hvis man oplader det jævnligt, hvilket er en direkte gevinst for miljøet, samtidig med at det er økonomisk. Hvert batteri, der ikke smides på lossepladsen, er en besparelse for miljøet, siger Katariina Stahl.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com