Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Finnair med i IAG's cargo-netværk

25. februar 2015  |  

Af Anders Per Gajhede

Finnair er fløjet ind i IAG Cargo Partner Plus-samarbejdet.

Finnair Cargo har et indgået et strategisk netværkssamarbejde med IAG Cargos Partner Plus Program, hvor man i forvejen finder selskaberne Qatar Airways, Japan Airlines, the Avianca Group og American Airlines.

 

Øget rækkevidde

Det er dermed et større cargo-netværk, Nordens største luftfragtsvirksomhed Finnair Cargo nu bliver en del af. Et netværkssamarbejde, der blandt andet skal give selskabets kunder en forbedret netværksforbindelse. Det fortæller marketingsdirektør hos Finnair, Juha Järvinen:

 

- Dette tættere samarbejde med IAG Cargo vil give vores kunder en bedre adgang til mange markeder ud over vores eget netværk. Dette er en innovativ måde at øge rækkevidden og en, som vi tror på vil vise sig at være til gensidig fordel for både IAG Cargo og os selv, siger han.

Finnair Cargo transporterer 145.000 tons fragt og post årligt, og har logistikcentre i Helsinki og Bruxelles udover salgsteams i over 40 lande.

 

IAG Cargo er resultatet af en ”single business” fusion i 2011 mellem British Airways World Cargo og Iberia Cargo. Samlet beskæftiger de mere end 2.400 ansatte og dækker et netværk med over 350 destinationer verden over.

IconIcon

Søgeord:

Læst i alt:

868 gange

Læses i øjeblikket af:

2

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com