Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Finnair trues af strejke

Søgeord:

6. november 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2261 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Den finske fagforening for kabinepersonale, SLYS, og luftfartsunionen IAU, der repræsenterer kabinepersonale hos både Finnair og SAS’ datterselskab Blue1, sætter nu kursen mod en aftale for de mange Finnair-ansatte uden overenskomstaftaler.

Den finske fagforening for kabinepersonale, SLYS, og luftfartsunionen IAU, der repræsenterer kabinepersonale hos både Finnair og SAS’ datterselskab Blue1, sætter nu kursen mod en aftale for de mange Finnair-ansatte uden overenskomstaftaler.Foreningerne har bebudet strejke i flere etaper med første arbejdsnedlæggelse fredag 15. november fra kl. 15. Punktstrejkerne vil herefter finde sted løbende frem til 23. november, skriver check-in.dk.

 

Strejken er annonceret som et modsvar til den manglende enighed i rammeaftaleforhandlingerne mellem SLSY og arbejdsgiverunionen PALTA. Forhandlingerne havde deadline 25. oktober.

 

Finnair skal, som mange andre europæiske flyselskaber, skære i omkostningerne. I den forbindelse annoncerer selskabet, at det fra næste år ansætter 200 stewardesser i Spanien. Finnair åbnede i 2012 en base i Madrid og Barcelona.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com