Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Finsk postkoncern vil sælge fra

Søgeord:

22. januar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2323 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Itella sælger dele af Itella Logistics, melder svensk medie i dag.

Itella sælger dele af Itella Logistics, melder svensk medie i dag.Aktuelle og fortrolige oplysninger om at den statsejede finske post- og logistikkoncern Itella vil frasælge store dele af sin internationale virksomhed i Itella Logistics, inklusiv virksomheden i Sverige, er i dag offentliggjort af det svenske medie Transport & Logistik iDag / Transportnet.

 

Itella-koncernen er her i januar, via en finsk virksomhedsmægler, der opererer med corporate finance, gået ud med en såkaldt ”teaser” til større transport- og logistikkoncerner med aktiviteter i Norden.

 

Mægleren undersøger, i følge det svenske medie, om der er interesse blandt disse aktører for at overtage store dele af Itella Logistics.

 

Virksomheden, der er til salg, omfatter transport- og logistikvirksomheder med lokal tilstedeværelse i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Estland, Letland og Litauen. Samt globalt via et netværk af agenter og partnere.

Ifølge en af Transport & Logistik iDag / Transportnets kilder, der har god indsigt i sagen, ønsker Itella at beholde Itella Logistics omfattende indenrigsvirksomhed i Finland og Rusland.

 

I sidstnævnte land er Itella en stor aktør indenfor tredjepartslogistik, hvor der flere steder drives logistikanlæg.

 

Transport & Logistik iDag / Transportnet har været i kontakt med Itellas koncernledelse, der hverken bekræfter eller dementerer de fortrolige informationer om, at store dele af Itella Logistics er til salg.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com