Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Fireakslet tippeladstrailer til Alex Olsen

Søgeord:

21. oktober 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2303 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Lastas leverer ny Kel-Berg tippeladstrailer til Nykøbing Sj.

Lastas leverer ny Kel-Berg tippeladstrailer til Nykøbing Sj.Vognmand Alex Olsen ApS, Nykøbing Sj. har for nylig afhentet en fabriksny fireakslet Kel-Berg tippeladstrailer hos Lastas i Hedensted.

 

Den nye trailer er bygget op på et grålakeret chassis af finkornsstål 690 med kraftige forstærkninger, som gør chassiset meget stabilt. Den er bestykket med fire ni-tons BPW-aksler med tromlebremser, som er hængt op med original luftaffjedring.

 

Første aksel er løftbar, mens den fjerde aksel er selvstyrende, og på chassiset er der monteret en arbejdsplatform af galvaniseret stål med sikkerhedsgelænder.

 

Lastas har bygget tipkassen op i 40 mm indvendige og forstærkede aluminiumsplanker, med ekstra forstærkede 7 mm gennemgående alu-bund og blå HD200 plastbund.

 

Forsmækken er bygget af en 4,5 mm skråstillet alu-plade, og kassen har en tophængt bagklap af en 50 mm alu-profil med et pneumatisk åbne- og lukkesystem, hvor tophængslerne er flyttet 180 mm frem, for at give 10 % ekstra åbning ved aflæsning.

På kassen ligger der øverst en kraftig rullepresenning med et gennemgående rør, som er understøttet af en aftagelig travers i midten.

 

Den nye trailer er solgt og leveret af Anders Larsen, Lastas.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com