Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Fjerde luftfartsalliance letter snart

Søgeord:

7. marts 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Abu Dhabi-baserede Etihad Airways offentliggjorde i begyndelsen af denne uge et årsresultat for 2013 med et overskud før renter, skatter og afskrivninger på 208 mio. dollars - svarende til 1.130 mio. danske kroner. En resultatvækst på 22 procent i forhold til året før.

Abu Dhabi-baserede Etihad Airways offentliggjorde i begyndelsen af denne uge et årsresultat for 2013 med et overskud før renter, skatter og afskrivninger på 208 mio. dollars - svarende til 1.130 mio. danske kroner. En resultatvækst på 22 procent i forhold til året før.Det var dog ikke de økonomiske resultater, man skulle hæfte sig ved, da årsrapporten blev fremlagt.

 

Det var i stedet etableringen af Etihad Aviation Group, hvor en særlig forretningsenhed med navnet "Equity Partners skal koordinere og lede Etihads aktiviteter i de flyselskaber, hvor man har delvist eller helt ejerskab, oplyser check-in.dk.

 

Afdelingen får ansvaret for at identificere og realisere synergier mellem alliancen af selskaber, der har Etihad Airways Group som medejer. Herudover får afdelingen det direkte ledelsesansvar for Air Seychelles og Air Serbia.

I 2013 har Etihad Airways udviklet sin investeringsstrategi, der hidtil havde omfattet ejerandele i Airberlin, Air Seychelles, Virgin Australia og Aer Lingus.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com