Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

FKB Trading Aps styrker salget

Søgeord:

16. februar 2015  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

1211 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Per Asp ansat som ny salgskonsulent hos FKB Trading.

Per Asp ansat som ny salgskonsulent hos FKB Trading.

 

Med virkning fra 1. februar er Per Asp tiltrådt som salgskonsulent, primært med opsøgende salg i Jylland, hvor han skal markedsføre FKB Tradings omfattende program. Det meddeler FKB Trading.

 

Produktrangen hos FKB Trading omfatter mange egne produkter, samt både F.X. MEILLER GmbH, OY Närko Ab og SOR Iberica SAs produktprogram.

 

F.X. MEILLER er med deres 160 årige historie en global markedsleder indenfor tippelad og kroghejs, samt deres ny udviklet 4 akslede tippeladstrailer, der er målrettet til det danske marked.

 

Oy Närko i Finland producerer mange forskellige opbygninger til transportbranchen, og et af deres absolut mest anerkendte produkter er FRC foldedørstraileren og FRC foldedørskassen til såvel forvogne som hele vogntogskombinationer.

SOR Iberica er den 5. største producent af kølekasser i Europa, og er kendt for en god finish og høj kvalitet på deres glasfiberkasser. Per Asp var selv med til at introducere SORs produktprogram til det danske marked i slutningen af 90’erne

 

Per Asp har de seneste 5 ½ år arbejdet med salg af Fiat Professionals Varebilsprogram hos Jørgen Laursen A/S i Midt og Nordvestjylland, og har tidligere arbejdet med salg af køretøjer og beslægtede produkter i det tunge segment. Bl.a. hos Scania Danmark, CNA Handel, Carrier Transicold, Knud Hansen A/S og Fuso Trucks.

 

- Vi håber, at kunderne vil tage rigtigt godt imod Per, når han kommer rundt på besøg, udtaler direktør hos FKB Trading, Michael Krogsøe Thomsen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com