Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Flaskehals på vej i mølposen

12. maj 2015  |  

ITD: Positiv melding om udbygning af E45.

Transport- og miljøministerens bebudede plan om at finde penge til udvidelsen af E45 – en af Danmarks mest befærdede vejstrækninger – hilses velkommen af ITD.

 

- Det er et positivt signal, ministrene sender. Udvidelsen af E45, som er en af Danmarks mest befærdede motorvejsstrækninger, er vigtig og har været ventet længe. Det er bestemt på høje tid at udvidelserne prioriteres- E45 er en vigtig korridor for dansk erhvervsliv - uanset om godset transporteres mod nord, øst, syd eller vest. Vi stiller os bag planerne om at finde økonomi til dette projekt og skabe bred politisk opbakning til udbygningen også efter et valg, siger Jacob Christian Nielsen, adm. direktør i ITD.

 

Faktum er, at 90 procent af det gods, der sendes ud i Danmark i dag, sker på ladet af en lastbil og tendensen er opadgående. Det kræver, at infrastrukturen er gearet til det også i fremtiden. Jacob Chr. Nielsen mener derfor, at man ikke kan komme uden om udbygningen af E45.

Han understreger dog samtidig, at investeringerne i vejinfrastrukturen ikke må stoppe her.

 

 - Med udbygningen slipper vi af med nogen af de eksisterende flaskehalsproblematikker på E45 og får mere en mere flydende trafikstrøm. Men udbygningen af E45 kan ikke stå alene - der er fortsat behov for yderligere anlægsinvesteringer, så vi kan sikre flere korridorer nord/syd og øst/vest til gavn for samfundsøkonomien og ikke mindst væksten, siger Jacob Chr. Nielsen.

 

IconIcon

Søgeord:

Læst i alt:

614 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com