Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Fleet Complete køber Ecofleet

Søgeord:

1. februar 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

213 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Canadisk telematik-kæmpe køber Ecofleet.

Canadiske Fleet Complete, der angiveliget er den hurtigst voksende leverandør af IoT-løsninger (Internet of Things) indenfor flådestyring og ”connected cars”, annoncerede onsdag deres overtagelse af Ecofleet, der tilbyder telematiktjenester i Norden og Baltikum.

 

Detaljer omkring købsbetingelserne blev ikke offentliggjort.

 

Dette er Fleet Completes andet opkøb i Europa siden ITmobile i 2016 (nu Fleet Complete Europe), hvilket sikrede dem tilstedeværelse i Holland, Belgien, Luxemburg, Østrig og Tyskland.

 

400.000 abonnenter

Ecofleet er ifølge den pressemeddelelse, der er udsendt, den største telematikudbyder i det nordeuropæiske marked. Selskabet tilbyder avancerede, omkostningseffektive trackingløsninger til administration af køretøjer og mobilt materiel i Danmark, Finland, Sverige, Norge, Estland, Letland og Litauen.

 

Virksomheden har ifølge det oplyste mere end 80.000 abonnenter fordelt på såvel mindre virksomheder som store virksomhedsflåder, og Fleet Complete opnår således en abonnentbase på mere end 110.000 i Europa og 400.000 på verdensplan.

Stiftere bliver

Ecofleets stiftere og ledelsesteam vil fortsætte med at drive forretningen i regionen og vil tilpasse den lokale markedskompetence med Fleet Completes globale mål. Autolog by Ecofleet - en GPS-baseret automatisk kørebogsløsning, som håndterer landespecifikke regler og skattelovgivning, vil fortsat blive tilbudt som et selvstændigt brand. Fremtidige planer inkluderer at tilbyde Autolog til andre europæiske regioner samt Nordamerika.

 

- Ecofleet har et stærkt team af fagfolk, et fantastisk produkt og en nyskabende teknologi, som vi ser frem til at integrere i vores globale portefølje, siger Tony Lourakis, CEO for Fleet Complete.

 

- Ved at udnytte Ecofleets store succes og kombinere den med Fleet Completes omfattende IoT-infrastruktur og partnerskaber med globale mobiloperatører, vil vi være i stand til at etablere en stærk global IoT-platform, der vil være til stor gavn for flådeejende virksomheder verden over.

Forventer vækst

Overtagelsen er i overensstemmelse med Fleet Completes globale ekspansionsstrategi, og giver virksomheden en ledende position på de nordeuropæiske telematikmarkeder, som indenfor de næste 5 år er modne til en betydelig vækst.

Selskabet er stærkt fokuseret på at trænge ind på det europæiske langdistancemarked, og udnytte dets nuværende succes i Nordamerika med de obligatoriske Electronic Logging Devices (ELD), som alene i løbet af december 2017 indbragte mere end 30.000 nye licenser.

 

Fleet Complete har også til hensigt at udvikle stærke relationer til OEM-producenter af erhvervskøretøjer i Vesteuropa. Disse strategiske partnerskaber giver avancerede IoT-løsninger, der hjælper virksomheder med at reducere nedetid og de samlede ejeromkostninger for deres flåde, samtidig med at effektiviteten af gods- og passagertransport øges. Løsningerne er relevante for alle typer af flåder uanset branche, arbejdsrutiner og køretøjstyper. Fleet Complete vil også udnytte Ecofleets unikke puljebilsfunktionalitet for at fremme delebilsteknologien i Europa og andre markeder.

- Sammenlægningen af Fleet Complete og Ecofleet giver os ekstraordinære produkter og teknologiske muligheder, siger Stig Lyngsie, COO for Ecofleet.

 

- Vores værdier og interne kulturer er perfekt tilpassede, og sammen vil vi opnå større succes på den internationale scene. Begge vores virksomheder er kundeorienterede og investerer i innovation. Vi er glade for at være en del af Fleet Complete-holdet og glæder os til at udvikle os sammen.

 

Om Fleet Complete

Fleet Complete, der har hovedsæde i Toronto i Canada, er en global og markedsledende IoT-leverandør af forretningskritiske løsninger til administration af bilflåder, materiel og mobile arbejdsstyrker. Selskabet har mere end 400.000 abonnenter og 30.000 virksomhedskunder verden over, og har indgået strategiske partnerskaber med AT&T i USA, TELUS i Canada, Telstra i Australien og T-Mobile i Europa. Det er fortsat en af de hurtigst voksende virksomheder i Nordamerika, og har vundet adskillige priser for innovation og vækst. Læs mere på fleetcomplete.com

Om Ecofleet

Ecofleet er en international softwarevirksomhed specialiseret i GPS-baserede flåde- og opgavestyringsløsninger samt elektroniske kørebøger. Vores fokus er på at optimere driften af bilflåder og relaterede processer, således at vores kunder kan reducere deres omkostninger og øge indtjeningen. Med mere end 80.000 abonnenter og tilstedeværelse i mere end 20 lande er Ecofleet en af de ledende telematikudbydere i Skandinavien, Baltikum og Østeuropa. /Smir

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com