Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Flere ordrer til Semco i Asien

Søgeord:

10. september 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2257 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Opkøbet af brand- og sikkerhedsspecialisten Inmaco har øget ordreindgangen for Semco Maritimes kontor i Singapore, der har fået godt fodfæste i Sydkorea og Kina inden for telecom, brandsluknings- og sikkerhedsløsninger til rigs.

Opkøbet af brand- og sikkerhedsspecialisten Inmaco har øget ordreindgangen for Semco Maritimes kontor i Singapore, der har fået godt fodfæste i Sydkorea og Kina inden for telecom, brandsluknings- og sikkerhedsløsninger til rigs.-Singapore tilbyder et velfungerende erhvervsklima og en perfekt base for vores virksomhed, men byder også på nogle naturlige udfordringer i forhold til at få fodfæste på markedet i Sydkorea, der ligger 5.000 km væk. Det er her, at opkøbet af Inmaco gør en klar forskel. Inmaco opererer i Sydkorea og har en stærk position inden for brandslukning, hvor Semco Maritime er stærke inden for telecomløsninger. Sammen udgør vi et attraktivt team, hvilket vores kunder ser ud til at være enige med os i, siger Martin Just, der er leder af Semco Maritime i Singapore.

I Sydkorea fik Semco Maritime for nylig en ordre på et højkvalitets telecomsystem til en Mærskejet jack-up rig, der opererer under barske vejrforhold. Efterfølgende afgav Hyundai Heavy Industries en ordre på et komplet højtryks tågesprinkler-system, som skal installeres på en ny semi-submersible rig, som Diamond Offshore står for driften af.

 

De to sydkoreanske værftsordrer følger i kølvandet på en periode med stigende aktivitet i Kina. Her sikrede Semco Maritime sig for nyligt i alt otte ordrer på brandslukningssystemer og fem ordrer på højteknologiske interne kommunikationssystemer, der skal installeres på Compact Semi-Submersible (CSS) beboelsesskib og tilsvarende rigs og skibe på forskellige værfter i Kina.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com