Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Flere overvåges af chefen

Søgeord:

23. august 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Når ipnordic A/S flytter i større lokaler 1. oktober, så er det med baggrund i en rivende vækst.

Når ipnordic A/S flytter i større lokaler 1. oktober, så er det med baggrund i en rivende vækst.Virksomheden, hvis kerneområde er effektiv telefoni til små og store virksomheder, kan nemlig allerede tilføje endnu en succeshistorie til CV’et: 14 ansatte er blevet til 29 siden november 2012.

 

-Vi har oplevet en stigende efterspørgsel i forhold til vores telesystemer, men kan også mærke en stigende efterspørgsel på TurboTrack, som er vores nye forretningsområde, fortæller Thorben G. Jensen, CEO i ipnordic A/S.

 

TurboTrack er et flådestyringsystem, der gør det muligt for eksempelvis håndværksmestre at følge de ansattes færden i firmabilen. Systemet optimerer virksomheder, som ledes fra distancen, og sparer tid, når eksempelvis mester skal danne sig et overblik over medarbejderstaben, der møder på forskellige adresser hver dag.

-Mester har dermed et overblik, et redskab til at optimere arbejdsgangene. Endelig – og vigtigst – giver det ham eksakt dokumentation for, hvor lang tid medarbejderne har været på en bestemt adresse. Dermed bliver det nemmere at bogføre og fakturere arbejdstimer, forklarer han videre.

 

Sidstnævnte er ligeledes en stor fordel for medarbejderne, der uanset om de er i Skagen, mens mester sidder i Skanderborg, kan dokumentere, at de har afrapporteret det faktiske antal timer, der er brugt på en adresse. Flådestyring gør at der kan dokumenteres over for kunden at det timeantal de er blevet afregnet for, også er dem de har været der.

 

Derfor er også LO og Dansk Byggeri overvejende positive over for TurboTrack og andre flådestyringssystemer i firmabilen, udtaler de til Berlingske Business.

Næstformand i LO, Lizette Risgaard, mener, at flådestyring er et udmærket redskab, så længe det ikke misbruges.

 

Direktør i Dansk Byggeri, Michael H. Nielsen, forklarer, det et godt redskab til effektivisering inden for mange forskellige brancher med distanceledelse.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com