Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Flot fremgang i Vejle

Søgeord:

17. april 2015  |  

Af Claus Warncke

Læst i alt:

1559 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Overskud på 4,6 mio. kr

2014 blev et rekordår for Vejle virksomheden Universal Transport & Flytteforretning ApS.

 

En omlægning af selskabets strategi i sommeren 2013 har givet den ønskede positive effekt både på aktivitetsniveauet, kvaliteten og økonomien. Udgangspunktet har været at servicere og optimere samarbejdet med selskabets eksisterende kunder, og samtidig sikre tilgang af nye med samme fokus på service.

 

Parallelt hermed er organisationen udviklet, og der er gennemført et generelt effektiviseringsprogram med fokus på optimering af virksomhedens processer. 

 

Selskabets offentliggjorte årsregnskab for 2014 viser et positivt resultat på 4,6 mio. kr. før skat. Det er en markant forbedring på hele 7,3 mio. kr. i forhold til regnskabsåret 2013.  

Med en lagerkapacitet på ca. 20.000 kvm, omkring 100 medarbejdere og en opdateret vognpark på godt 50 køretøjer, er den lokale virksomhed i trekantsområdet godt rustet til at servicere det stigende antal kunder på både privat- og erhvervsmarkedet.

Direktør Brian Søgaard:

- Resultatet i 2014 lover godt for fremtiden "2014 var et godt år for os, ikke mindst i vores transportafdeling, hvor vi har oplevet stor kundetilgang samtidig med øget aktivitet hos vore mange faste kunder. Og udviklingen ser ud til at fortsætte her i 2015. Men også lagerhotellet med den centrale beliggenhed tæt ved DTC ud til motorvej E45 er blevet endnu mere benyttet, bl.a. fordi vi kan håndtere distributioner af lager på dag til dag basis med handling, optælling, palletering, containertømning og paller på lokation. Alt i alt en totalløsning, der betyder meget for mange af vores kunder, som foretrækker at handle ét sted.

 

Direktøren tilføjer:

- Årets resultat er meget tilfredsstillende i et stærkt konkurrencepræget marked og hænger sammen med den kendsgerning, at vi har nogle rigtig dygtige, engagerede og pålidelige medarbejdere, som altid er villige til at yde lidt ekstra, når det gælder - uanset om det er ekpres, kurér eller specialtransport.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com