Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Flot reception med et frisk materielpust

Søgeord:

6. maj 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

I fredags afholdte Frode Laursen gruppen i anledning af direktør Thorkild Andersens 25 års jubilæum som ejer en flot reception med mange besøgende gæster.

 

I forbindelse med receptionen var der udstillet en del nyt materiel, der på det sidste er indkøbt af transportkoncernen.

I fredags afholdte Frode Laursen gruppen i anledning af direktør Thorkild Andersens 25 års jubilæum som ejer en flot reception med mange besøgende gæster.

 

I forbindelse med receptionen var der udstillet en del nyt materiel, der på det sidste er indkøbt af transportkoncernen.Blandt de udstillede køretøjer var der også en stor overraskelse, nemlig en 17,2 m lang SOR køletrailer, der med tilkoblet trækker når op på en totallængde på 20,2 m.

 

I den danske transportbranche er der endnu ikke blevet rørt ved trailernes ladlængde, mens der i vort naboland Sverige nærmest altid har været fri længde på trailerne, når blot hele vogntoget holder sig inden for 24 m i totallængde.

I vore to sydlige nabolande, Polen og Tyskland, samt i Storbritannien har man gennem længere tid opereret med trailere, der er omkring 15 m lange, og der er ingen tvivl om at det vil kunne gavne miljøet og hæve effektiviteten med længere trailere.

 

Den udstillede 17,2 m lange trailer, tilhører dog også Frode Laursens svenske division, hvor den skal køre i fremtiden.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com