Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Første to af fem til Agesen

Søgeord:

19. februar 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1656 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Scania R 520 til Thisted.

Vognmand Jesper Agesen i Thisted har netop fået leveret de første to af fem nye Scania R 520 LA 6x2, som han har bestilt hos Stiholt.

 

De to nye trækkere skal bl.a. anvendes ved entreprenørkørsel med 4-akslede tiptrailere i lokalområdet, mens de næste tre, som leveres i næste måned, skræddersys til kørsel med inlinere (elementtrailere).

 

Opbygningen består af to originale brændstoftanke på hhv. 710 og 320 liter, hvoraf den mindre er ombygget til hydrauliktank, samt 75 liter AdBlue-tank og drejeskammel fra fabrik. Dertil kommer hydraulikanlæg, heldækkende alu-dørkplade, galge, værktøjskasser mv., som Stiholt i Thisted har monteret.

 

Drivlinen på de top-udstyrede trækkere består af Scanias velkendte 16,4-liters V8’er i kombination med 14-trins GRS905R-gearkasser samt forstærket R 885-bagtøj. I førerhuset er der kræset for chaufførerne med stort alt komfortudstyr, som Topline førerhuset kan udrustes med fra fabrik. Læderpakke, chaufførpakke, komfortpakke, prestigepakke, lyspakke.

Heller ikke på sikkerhedsudstyret er der sparet. Ud over de obligatoriske LDW- og AEB-systemer har Jesper Agesen prioriteret sikkerheden højt med integreret Retarder, ACC og ESP.

 

Det er sælger Lars Pedersen fra Stiholt i Thisted, der har stået for handlen, der også omfatter udvidede drivlineaftaler for fire år med tilhørende serviceaftaler.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com