Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Fokus på chaufførens sikkerhed

Søgeord:

18. februar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Renault Trucks tilbyder nu fire løsninger, der beskytter chauffører mod tyveri af gods – og nedsætter risikoen for at blive udsat for fysisk vold, når de opholder sig i deres biler.

Renault Trucks tilbyder nu fire løsninger, der beskytter chauffører mod tyveri af gods – og nedsætter risikoen for at blive udsat for fysisk vold, når de opholder sig i deres biler.Hvis nogen forsøger at bryde ind i førerhuset, eller hvis dette forsøges tippet eller bugseret, udløses en multifunktionsalarm.

 

Denne alarm, en sirene på 90dB, der kan udløses op til 10 gange i 30 sekunder ad gangen, kan også tilknyttes traileren og derved forhindre forsøg på indbrud i lastvognen.

Alarmknap

En anden foranstaltning er alarmknappen, der kan udløses fra førerkabinen, hvis chaufføren føler fare. Et tryk på alarmknappen udløser sirenen samt aktiverer lygterne for også at få visuel opmærksomhed.

Ekstra dørlås og gasdetektor

En ekstra dørlås sikrer, at chaufføren kan føle sig tryg i hviletiden. Denne fastgør døren til indstigningsgrebet og gør det umuligt at åbne døren udefra.

Slutteligt tilbyder Renault Trucks en gasdetektor, da angreb med gas mod chauffører desværre bliver mere og mere udbredt, ifølge Renault. Gasdetektoren tilsluttes 12V/24V-udtaget og advarer, hvis den registrerer gas i kabinen.

 

Foto: Renaults nye ekstra dørlås forhindrer, at døren åbnes udefra.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com