Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Fonde støtter Danish Maritime Days 2016

Søgeord:

20. april 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

563 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Byder på internationale events.

Fonde støtter Danish Maritime Days 2016

Byder på internationale events.

Den 24.-28. oktober mødes den maritime verden i Danmark for at drøfte branchens globale udfordringer og muligheder.

 

Det sker med et solidt økonomisk rygstød fra Erhvervs- og Vækstministeriet, Den A.P. Møllerske Støttefond, Den Danske Maritime Fond, D/S Orients Fond/D/S Norden, Hempel Fonden, Lauritzen Fonden og Torm Fonden, som samlet set har givet tilsagn om at støtte Danish Maritime Days 2016 med 10,1 millioner kroner.

Dansk position understreges

-I de seneste to år har Danish Maritime Days været med til at understrege Danmarks position som et globalt maritimt center ved at danne rammen om et stort antal internationale maritime events. Den økonomiske støtte fra Erhvervs- og Vækstministeriet og de maritime fonde er en afgørende forudsætning for, at vi kan fortsætte arbejdet med at profilere Det Blå Danmark og positionere Danish Maritime Days som en international must-attend begivenhed, siger Michael Søsted, der er sekretariatschef i Danish Maritime Days.

 

Det er tredje gang Danish Maritime Days finder sted. I 2015 tiltrak 80 selvstændige arrangementer spredt ud over hele landet omkring 20.000 deltagere.

  

Danish Maritime Days er et non-profit offentligt-privat partnerskab mellem Søfartsstyrelsen, Danmarks Rederiforening og Danske Maritime.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com