Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Forarbejde til motorvej sættes i gang

Søgeord:

28. maj 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2259 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Den 25. april besluttede Folketinget den overordnede linjeføring af Holstebromotorvejen, og den 2. maj faldt den første del af finansieringen også på plads. Dermed fik Vejdirektoratet grønt lys til at begynde arbejdet med det omfattende motorvejsprojekt.

Den 25. april besluttede Folketinget den overordnede linjeføring af Holstebromotorvejen, og den 2. maj faldt den første del af finansieringen også på plads. Dermed fik Vejdirektoratet grønt lys til at begynde arbejdet med det omfattende motorvejsprojekt.Vejdirektoratet har siden begyndelsen af maj derfor arbejdet på højtryk for at sætte det rigtige hold af medarbejdere og få kigget nærmere på den store udfordring.

 

Søren Andersen, projektchef i Vejdirektoratet, er glad for at arbejdet med projektet nu er begyndt:

 

-Vi har glædet os til at komme i gang med opgaven, som vi nu har kastet os over med stor iver. Vi står over for et stort projekt, men vi er klar til udfordringen, siger han.

De omkring 40 kilometer motorvej fra Herning til Holstebro omfatter også en motorvejsforbindelse til det kommende sygehus ved Gødstrup. Den del af projektet skal stå færdigt med sygehusets åbning i 2017. Resten af motorvejen skal stå færdig i 2018. Med omkring 40 kilometer helt ny motorvej og alt, hvad der hører til af broer og hele otte tilslutningsanlæg med mere, så det er en skarp tidsplan, fortæller Søren Andersen:

 

-Nye motorveje betyder altid meget for mange mennesker. Men denne gang har vi lige det ekstra krydderi, at vores vej også er adgangen til et sygehus, som skal bruges af hele Midt- og Vestjylland. Det betyder for os, at vi har et stort fokus på tidsplanerne, fortæller han.

Der går til gengæld et godt stykke tid før maskinerne begynder at arbejde med selve motorvejsbyggeriet. Først i 2015 vil de første gravemaskiner rulle ud i området.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com