Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny Ford Transit Connect kåret som årets varebil i Europa

Søgeord:

14. oktober 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Årets internationale varebil ankommer om en måned hos danske Ford-forhandlere.

Årets internationale varebil ankommer om en måned hos danske Ford-forhandlere.Den europæiske varebilsjury har kåret den nye udgave af den mindste model i Fords Transit-trekløver som Van of the Year 2014. Transit Connect er en del af Fords helt nye Transit-program, som også inkluderer Transit Custom og Transit Courier samt nye to-tons-modellerne, der lanceres i 2014.

 

Den nye Transit Connect er tilgængelig i både en kort- og en lang version med en lastkapacitet på henholdsvis 3,7 og 4,4 kubikmeter. En særlig lastluge i adskillelsen mellem lastrum og førerkabine gør det muligt at transportere ekstra lange genstande på op til 3 meter i den korte version og 3,4 meter i den lange version. Connect’en kan lastes med op til 1.000 kilo og er blandt de bedste i klassen.

Motorprogrammet byder på en 1,6-liters Duratorq TDCi-diesel i tre forskellige konfigurationer med henholdsvis 75, 95 og 115 heste. Benzin-varianterne inkluderer den flere gange prisvindende 1,0 EcoBoost- motor med 100 økonomiske heste samt en 1,6-liters Duratec med 150 hk og seks-trins automatgearkasse.

 

- Med den nye Connect har vi løftet barren for langtidsholdbar pålidelighed. Samtidig har vi forbedret brændstoføkonomien markant og tilføjet en række smarte og fleksible last-features i en bil, som samtidig er komfortabel, stilfuld og letkørt. På den måde repræsenterer den nye Transit Connect en helt ny standard for den kompakte varevogn, siger Barb Samardzich, vicedirektør for Fords produktudvikling.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com