Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Formand fortsætter i Danske Havnevirksomheder

Søgeord:

26. maj 2017  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

535 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Klaus G. Andersen genvalgt.

Klaus G. Andersen er netop blevet genvalgt som formand for foreningen Danske Havnevirksomheder, der er brancheforening for de private virksomheder, der driver forretning på de danske erhvervshavne.

 

Genvalget skete på foreningens ordinære generalforsamling, der fandt sted i går tirsdag i Lindø Industripark.

 

Klaus G. Andersen er administrerende direktør i Fredericia Shipping A/S og har været formand for Danske Havnevirksomheder i et årti.

 

- Det er vigtigt, at ”havnene” ikke kun er havneadministrationerne, men både havneadministrationerne og alle de private virksomheder på havnene. For vi har faktisk mere end 20.000 arbejdspladser i de private havneerhverv, mens de kommunale havneadministrationer kun står for cirka 600 arbejdspladser, lød det fra Klaus G. Andersen ved sin beretning på generalforsamlingen.

Formanden udstak derefter en klar kurs ud for foreningen:

 

- Det vigtigste arbejde bliver at få revideret havneloven. Vi skal have en mere klar rollefordeling mellem de kommunalt ejede havne og de private virksomheder. Vi ser alt for ofte, at de kommunalt ejede havne driver kommerciel virksomhed til skade for private havnevirksomheder. Det offentlige opgavetyveri skal stoppes, så vi som private virksomheder har sikkerhed til at investere, sagde Klaus G. Andersen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com