Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Forrygende Transport Øst

Søgeord:

3. september 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

252 gange

Læses i øjeblikket af:

1

10 års transportjubilæum i Greve.

 

I weekenden løb Transport Øst af stablen i Ventrupparken – og det for 10. gang. Derfor var der også dækket op med lidt ekstra godter til årets besøgende i form af livemusik og et besøg af den kørende westernsaloon Sundance Kid Saloon.

 

Med flere end 60 udstillere var messearealet udsolgt, ligesom det har været de foregående år, og mange af disse har allerede genbestilt plads på Transport Øst 2019.

 

- Det har igen været en forrygende weekend. Vi er stolte over, at Transport Øst har kunnet etablere sig som transportbranchens årlige mødested på Sjælland, og det skyldes først og fremmest den opbakning, vi har fået fra trofaste udstillere og publikum, som der bliver flere af år for år. Det er vi meget taknemmelige for, og vi ser frem til at udvikle messen yderligere i de kommende år, siger Jeanette Routhe, direktør i Danske Transport Medier, som står bag arrangementet.

Værtskommunen Greve er ligeledes glade for at lægge asfalt til den populære transportmesse, siger borgmester i Greve Kommune, Pernille Beckmann:

 

- Det er imponerende, at besøgstallet og antallet af udstillere har været stigende år for år. Der er ingen tvivl om, at Transport Øst med årene er blevet et stærkt brand, der samler transportbranchen, siger Pernille Beckmann. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com