Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Forslag til regelforenkling

Søgeord:

12. oktober 2017  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

1593 gange

Læses i øjeblikket af:

1

15 forslag til regelforenkling i transportbranchen.

Virksomhedsforum for enklere regler, der rådgiver regeringen om regelforenkling, sendte onsdag 15 nye forslag til regelforenkling på transportområdet videre til regeringen. DI Transport har været med i arbejdsgruppen, der fremlagde de 15 forslag.

 

Blandt forslagene var bl.a. bedre mulighed for at levere varer i byerne om morgen, så eventuelle kommunale støjforbud begrænses, så det bliver muligt at leverer varer allerede fra klokken 06.00 i stedet for som nu først fra klokken 07.00.

 

- Det er et ønske fra flere af vores virksomheder, der leverer dagligvarer til supermarkeder, hvor forslag vil betyde en ekstra time til at levere varerne, hvilket er et skridt i den rigtige retning, siger seniorchefkonsulent Rune Noack fra DI Transport.

Derudover var der bl.a. forslag om digitalisering af miljøzonemærker, enkle regler for tvangsruter til farlig gods og bedre regler for dyretransporter.

 

- Vi er hele tiden på udkig efter de både små og store ændringer, der kan forbedre vilkårene for transportbranchen. Nu har branchen leveret en hel stribe af forslag, og vi ser meget frem til den videre behandling i regeringen, siger Rune Noack.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com