Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Fortsat opmærksomhed på bornholmske hindringer

Søgeord:

30. august 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2260 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ystad Havn var torsdag vært på en konference om bord på BornholmerFærgen, hvor politikere og samfundsaktører fra dansk og svensk side forsøgte at finde fælles fodslag idet fortsatte arbejde med at fjerne de bornholmske grænsehindringer.

Ystad Havn var torsdag vært på en konference om bord på BornholmerFærgen, hvor politikere og samfundsaktører fra dansk og svensk side forsøgte at finde fælles fodslag idet fortsatte arbejde med at fjerne de bornholmske grænsehindringer.Det høje deltagerantal ved konferencen viste med tydelighed, at de bornholmske grænsehindringer

 

ligger mange politikere på sinde. Selvom de seneste års arbejde har ryddet mange grænsehindringer af vejen, er der stadig knaster, der gør rejsen til og fra Bornholm besværlig.

 

Ystad Havn går gerne forrest, når det gælder arbejdet med de bornholmske grænsehindringer.

 

-Vi er meget glade for trafikken mellem Rønne og Ystad, og vi gør en stor indsats for, at rejsen bliver så nem og behagelig som overhovedet muligt. Og er der grænsehindringer, derbesværliggør rejsen, skal vi se, om de kan blive afskaffet. Derfor har vi arrangeret dagens konference, der sætter fokus på problemstillingen, fortæller Ystad Havns formand, Henrik Plantin.

som også var besøgt af repræsentanter fra Bornholms Regionskommune samt en række bornholmske samfundsaktører med grænsehindringerne tæt inde på livet.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com