Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Fra 0 til 75 på ét år

Søgeord:

4. maj 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

444 gange

Læses i øjeblikket af:

1

På ét år er ITD-arbejdsgiver gået fra 0 til 75 medlemmer.

 

ITD Arbejdsgiver indgik i foråret 2016 overenskomst med Krifa, og på bare ét år har 75 medlemmer meldt sig ind i foreningen. Flere medlemmer ser ud til at være på vej.

 

Det har kørt stærkt for ITD Arbejdsgiver siden en overenskomst blev indgået med Krifa i 2016. For på bare ét år har 75 vognmænd meldt sig ind i ITD Arbejdsgiver. Det glæder Gert Jakobsen, der er formand for ITD Arbejdsgiver.

 

- Det er gået over al forventning, og heldigvis ser det det ud til at fortsætte, for vi har en del drøftelser med vognmænd, der er interesserede i at melde sig ind, siger han og tilføjer.

 

- Vi har fået rigtig mange positive meldinger på vores overenskomst, fordi den er smidig og fleksibel og dermed er et godt alternativ til andre overenskomster, siger Gert Jakobsen.

ITD Arbejdsgiver og Krifa har lavet en mindstelønsoverenskomst, og den er forklaringen på de mange medlemmer, mener direktør i ITD Arbejdsgiver, Kim Høi.

 

- Jeg tror, at vores succes skyldes, at vi har en anden type overenskomst, som blandt andet giver mulighed for, at dele af lønnen kan forhandles lokalt til gavn for både medarbejdere og ledelse. ITD Arbejdsgiver gør også meget ud af medlemsservice og guider gerne medlemmer, når for eksempel ansættelseskontrakter skal på plads, siger han og tilføjer, at overenskomsten derudover har en rigtig god pensionsordning.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com