Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Fra Deutsche Bahn til HHLA

Søgeord:

31. marts 2017  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

773 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Rüdiger Grube ny bestyrelsesformand i HHLA.

Den store tyske terminaloperatør HHLA har ansat Rüdiger Grube til at overtage posten som bestyrelsesformand i selskabet i stedet for Peer Witten, hvis embedsperiode slutter 21. juni 2017.

 

Rüdiger Grube kommer senest fra stillingen som topchef i Deutsche Bahn AG, hvorfra Grube for kort tid siden stoppede med øjeblikkelig virkning på grund af uenigheder med bestyrelsen.

 

Minister for økonomi, transport og innovation, Frank Horch, udtaler på vegne af Hamborg by, der ejer den største andel af HHLA:

 

- Rüdiger Grube er en fremragende logistikchef med en stor tilknytning til Hamborg, og vi er meget glade for at se ham overtage denne rolle. Hamborgs senat vil gerne takke Peer Witten for det engagement, han demonstrerede som bestyrelsesformand i HHLA, og anerkende hans succes og mange resultater. I løbet af sin embedsperiode over ti år noterede HHLA som Hamborg Havns største arbejdsgiver robust udvikling. Under Peer Wittens lederskab har bestyrelsen givet faklen videre til næste generation inden for HHLA’s bestyrelse, siger Frank Horch.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com