Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Fragtmænd sælger ejendomme

Søgeord:

16. marts 2016  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

1336 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Danske Fragtmænd sælger selskabets ejendomme til Standard Life Investment.

 

Skotske Standard Life Investment, der er en af Europas største ejendomsinvestorer med mere end 125 milliarder kr. under forvaltning, har købt alle Danske Fragtmænds ejendomme.

Der er tale om en sale-and-leaseback aftale, som Danske Fragtmænd har indgået med en fond, der er kontrolleret af Standard Life Investment med base i Edinburgh.

 

Ikke et ejendomsselskab

Hos Fragtmænd Holding A/S, som er sælger af ejendomsselskabet, er koncerndirektør Kjeld A. Frederiksen også meget tilfreds med salget af transportkoncernens store portefølje af ejendomme:

 

- Danske Fragtmænd er en transportvirksomhed og ikke et ejendomsselskab. Vi ønsker at fokusere på vores kerneforretning, og med salget af vores ejendomme får vi et større økonomisk råderum i forbindelse med frigivelse af den likviditet, som er bundet i bygningerne. Det er derfor med stor tilfredshed, at vi har indgået en aftale med Standard Life Investment.

 

Parterne har closing i dag.

Danske Fragtmænd har 25 fragtterminaler.

Gunstigt marked

Salget af Danske Fragtmænds ejendomme er foregået i samarbejde med CBRE, der over en længere periode har arbejdet på at finde en attraktiv køber, og her har den stigende interesse fra udenlandske investorer i danske ejendomme båret frugt.

 

- Det internationale marked for logistikejendomme er inde i en kraftig vækst, og vi er naturligvis glade for at have præsenteret Standard Life Investment for denne investeringsmulighed, som de, ligesom os, har fundet særdeles interessant. Danske Fragtmænd er en meget anerkendt virksomhed i Danmark med mere end 40.000 erhvervskunder, og vi ser store muligheder i dette samarbejde fremover, udtaler Jesper Damborg, Capital Investment, som i forbindelse med salget har fungeret som rådgiver for køber.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com